Holink 2019

Zelf presenteren

Tijdens de HOlink 2019 zoomen we met het thema 'Check-IN, Check-UIT' in op een goede toegang, doorstroom en uitstroom van studenten in het Hoger Onderwijs.
 
Hoe zorgen we in de keten voor een goede en soepele Check-IN, Check-UIT van de studenten, waarbij de juiste partijen op het juiste moment gegevens leveren/controleren, de AVG goed nageleefd word en de student inzicht/overzicht houdt op zijn/haar gegevens?
Wil jij een sessie invullen door te presenteren/discussiëren/informatie op te halen of kennis te delen? Of ken je een spreker die hier invulling aan kan geven? Dien dan een sessie in voor de HOlink 2019! Meld je sessie aan vóór 22 januari 2019. Sessievoorstellen kunnen ingediend worden door instellingen en uitvoeringspartners. Ben je leverancier en wil je een sessie verzorgen? Neem dan contact op met Thierry Trampe, organisatie leveranciersmarkt.
 
Ben je spreker tijdens een van de sessies en ben je van plan om ook andere sessies bij te wonen? Registreer jezelf dan als bezoeker van de conferentie zodra de inschrijving komend voorjaar wordt geopend. De hoofdspreker krijgt 100 euro korting op de conferentieprijs. Voorwaarde is wel dat de programmacommissie het ingediende sessievoorstel goedkeurt.