Holink-2024

Zelf presenteren

Spreekt het thema je aan en wil je een presentatie geven, een discussie leiden of kennis delen op de HOlink 2024? Dien je (presentatie)voorstel dan hier in. Ken je iemand waarvan je denkt dat zijn of haar inbreng niet mag ontbreken op HOlink? Attendeer hen dan op deze pagina. Het indienen van een voorstel kan tot 9 februari 2024. Na deze datum neemt de programmacommissie contact met je op om de status van je voorstel te bespreken.

Financiële afhandeling
Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het geven van een presentatie of workshop. Als hoofdspreker ben je ook van harte welkom de conferentie op beide dagen bij te wonen. We gaan er vanuit dat je indien gewenst wel zelf voor een overnachting zorgt. Daarnaast kun je één medespreker meenemen voor de helft van de normale toegangsprijs. In het aanmeldformulier kun je aangeven dat er een medespreker is, als jullie voorstel dan wordt geaccepteerd nemen wij contact op voor de factuurgegevens. 

Voor medewerkers van DUO gelden andere voorwaarden. Zij worden hierover geïnformeerd door hun contactpersoon. 

Deelnemen aan de leveranciersmarkt
Sessievoorstellen kunnen ingediend worden door instellingen en uitvoeringspartners. Ben je leverancier en wil je een sessie verzorgen? Neem dan contact op met Thierry Trampe, organisatie leveranciersmarkt. 

Tijdens de HOlink 2023 toonden meer dan 20 partners hun producten en diensten. Werk je bij een bedrijf of ben je leverancier en wil je deelnemen aan de leveranciersmarkt? Stuur ook dan een mail naar Thierry Trampe via trampe@studielink.nl. Hij vertelt je wat de mogelijkheden zijn voor deelname.