Holink-2023

Aanmelden

 

Op 5 en 6 juni 2023 vindt de jaarlijkse HOlink conferentie plaats in Papendal. Je kunt je alvast inschrijven om zo verzekerd te zijn van een plekje tijdens de HOlink. Zodra het programma definitief is krijg je een verzoek om je keuzes voor de sessierondes door te geven. De kosten voor deelname aan de komende editie zijn als volgt:

Kosten (exclusief BTW)

Beide dagen: 

€ 425,-

Alleen maandag: 

€ 295,-

Alleen dinsdag:  

€ 180,-

 

Facturatie vooraf
Bij je registratie vragen we een factuurkenmerk (bv. kostenplaats, po- of inkoopordernummer). Zo wordt de factuur in één keer goed verwerkt. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail die tevens dient als toegangsbewijs voor de conferentie. Om de financiële afhandeling van de HOlink wat te bespoedigen gaan we dit jaar al vooraf facturen versturen. In de eerste week van mei (week 18) sturen we de facturen voor de aanmeldingen tot die datum. De resterende facturen worden dan meteen na de HOlink verstuurd.

Overnachten
Het is ook dit jaar de bedoeling dat je zelf een overnachting regelt. De kamers bij Papendal zijn inmiddels allemaal uitverkocht. Wij adviseren een kamer te boeken bij één van de hotels in het centrum van Arnhem. Wij zorgen ’s ochtends en ’s avonds voor pendelbussen tussen station Arnhem CS en Papendal.

Leveranciers
Om je als leverancier aan te melden voor deelname aan de infomarkt met een overnachting neem je contact op met Thierry Trampe. De link op deze pagina is alleen voor deelnemers vanuit onderwijsinstellingen en ketenpartners. 

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor de HOlink. De aanmelding sluit op vrijdag 26 mei.

Annuleren
Het is nog t/m vrijdag 26 mei mogelijk om kosteloos te annuleren. Daarna worden de kosten in rekening gebracht. Het is dan nog wel mogelijk een vervanger aan te melden. Zowel annuleren als doorgeven van een vervangen gaat via de link in de bevestigingsmail.