Holink-2024

Aanmelden

Op 6 en 7 juni 2024 vindt de jaarlijkse HOlink conferentie plaats in Papendal. Je kunt je alvast inschrijven om zo verzekerd te zijn van een plekje tijdens de HOlink. Zodra het programma definitief is krijg je een verzoek om je keuzes voor de sessierondes door te geven. De kosten voor deelname aan de komende editie zijn als volgt:

Kosten (exclusief BTW)

Beide dagen: 

€ 440,-

Alleen donderdag: 

€ 305,-

Alleen vrijdag:  

€ 190,-

Facturatie per e-mail
Bij je registratie vragen we een factuurkenmerk (bv. kostenplaats, po- of inkoopordernummer). Zo wordt de factuur in één keer goed verwerkt. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail die tevens dient als toegangsbewijs voor de conferentie. De facturen worden in de weken na de HOlink per e-mail verstuurd.

Overnachten
Het is ook dit jaar de bedoeling dat je een eventuele overnachting zelf regelt. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar bij Papendal, deze zijn alleen te boeken via deze link. Rondom NS station Arnhem Centraal zijn ook verschillende hotels op loopafstand. Wij zorgen ’s ochtends en ’s avonds voor pendelbussen tussen station Arnhem CS en Papendal.

Leveranciers
Om je als leverancier aan te melden voor deelname aan de infomarkt met een overnachting neem je contact op met Thierry Trampe. De link op deze pagina is alleen voor deelnemers vanuit onderwijsinstellingen en ketenpartners. 

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor de HOlink. De aanmelding sluit op woensdag 29 mei.

Annuleren
Het is nog t/m maandag 27 mei mogelijk om kosteloos te annuleren. Daarna worden de kosten in rekening gebracht. Het is dan nog wel mogelijk een vervanger aan te melden. Zowel annuleren als doorgeven van een vervanger gaat via de link in de bevestigingsmail.