Holink 2019

Roos Nederwaarts

mojoimagealt-74-alt 

 Spreker Roos Nederwaarts:

 "Hold a mirror up to nature...” [Hamlet, Shakespeare]

Veranderspecialist en spreker Roos Nederwaarts geeft duidelijk met passie gastcolleges over mens, groep en gedrag in relatie tot veranderingen.

 “Dit had ik veel eerder moeten weten!” (drs. A.F. Vogelaar, AVG coördinator)

Roos Nederwaarts is een bekend spreker, inspirator en docente. Als gewoontedoorbreker, groepskatalysator en procesprikkelaar weet zij als geen ander hoe nieuwe informatie het beste blijft hangen. Door aan deelnemers de welbekende spiegel voor te houden, maakt zij het gedrag inzichtelijk dat we vertonen als we voor een verandering komen te staan. En ook hoe we ons staande proberen te houden terwijl alles om ons heen voortdurend verandert. Zij maakt deelnemers op een unieke wijze duidelijk hoe het zit tussen AVG en gedrag. Een fascinerend proces!

 

Spreker Roos Nederwaarts heeft meer dan 20 jaar ervaring in de manier waarop technologie de maatschappij heeft veranderd en nog steeds verandert. Ze heeft voor diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder vijf jaar voor Microsoft in Nederland en Europa. Haar scherpe analytisch geest en de wil om zaken te doorgronden staan garant voor een helder onderbouwd verhaal.