Holink-2022

Pendelbussen

LET OP: er is een landelijk tekort aan pendelbussen en buschauffeurs! Dit heeft ook gevolgen voor de busplanning van de HOlink. 

We doen ons uiterste best, maar hou alvast rekening met wachttijden. We hebben de inloop op beide dagen al een kwartier vervroegd zodat er meer tijd is om op Papendal te komen. Overweeg om zelf of samen met een collega te rijden om in elk geval op tijd te zijn. Het busvervoer op donderdagmiddag en -avond tussen Papendal en de hotels is wat meer gespreid en daardoor een minder groot knelpunt. Je zou dus met de auto naar de HOlink kunnen komen (er is voldoende gratis parkeergelegenheid), en na de borrel of het feest met een pendelbusje naar je hotel.

Ook kun je overwegen om met het OV te komen. Er rijden elk uur 4 bussen van NS Station Arnhem Centraal naar Papendal. Plan je reis op www.9292.nl. Kijk voor meer informatie bij plattegronden

LET OP: er is een landelijk tekort aan pendelbussen en buschauffeurs! Dit heeft ook gevolgen voor de busplanning van de HOlink. We doen ons uiterste best, maar hou alvast rekening met wachttijden. 

Tussen 17:00 en 00:00 rijden er doorlopend busjes van Papendal naar de verschillende hotels. Ook rijden er busjes tussen Papendal en station Arnhem CS.

Overleg met je busschauffeur hoe laat je morgen weer wordt opgehaald bij je hotel. 

Er vertrekken morgenochtend ook weer busjes van station Arnhem CS naar Papendal. Informeer bij de medewerker die je daar opvangt (bij de beachvlaggen.