Holink-2022

Laatste nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de HOlink.

HOlink terugkijken
De powerpoint presentaties van de sessies staan nu voor een deel online! Deze pagina wordt doorlopend aangevuld wanneer wij de presentaties van de sprekers ontvangen. Ook kun je op dezelfde pagina de filmpjes bekijken van de keynote sprekers, de HOlink Award uitreiking én de aftermovie! 

Programma 
De laatste wijzigingen in het programma zijn op de site gepubliceerd. Het randprogramma staat nu ook online: we hebben zowel een Barbecue Beach Party als een 70's Disco Party, dat belooft een gezellige avond! Daarnaast is er, zoals aangekondigd, op verschillende momenten ruimte voor sport en spel.

Ook inhoudelijk zijn er wat wijzigingen geweest in de workshops, zowel verplaatsingen als annuleringen. Deelnemers die een workshop hebben gekozen die is verplaatst of geannuleerd krijgen vandaag een e-mail met het verzoek een nieuwe keuze te maken. 

Mobiele site 
Nu het programma helemaal rond is kan ook de mobiele site worden aangemaakt. Hiermee kan je op je mobiel niet alleen algemene info vinden over de HOlink, maar bijvoorbeeld ook plattegronden en je persoonlijke programma. Zodra de site klaar is krijg je de link per mail en wordt 'ie op deze site geplaatst. Zo heb je alle relevante info altijd bij de hand, en kunnen wij de HOlink weer wat duurzamer maken door op drukwerk te besparen. Handig!

Busvervoer 
Het blijkt nog een hele opgave om de planning voor de pendelbussen rond te krijgen. We doen ons uiterste best, maar hou alvast rekening met wachttijden. We hebben de inloop op beide dagen al een kwartier vervroegd zodat er meer tijd is om op Papendal te komen. Overweeg om zelf of samen met een collega te rijden om in elk geval op tijd te zijn. Het busvervoer op donderdagmiddag en -avond tussen Papendal en de hotels is wat meer gespreid en daardoor een minder groot knelpunt. Je zou dus met de auto naar de HOlink kunnen komen (er is voldoende gratis parkeergelegenheid), en na de borrel of het feest met een pendelbusje naar je hotel.

Ook kun je overwegen om met het OV te komen. Er rijden elk uur 4 bussen van NS Station Arnhem Centraal naar Papendal. Plan je reis op www.9292.nl.