Holink 2018

Keynote Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar


Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Als geen ander weet Ruud dat het creëren van een perspectief rijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevante informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Dat is waarom Ruud Veltenaar al decennia lang de wereld rondreist en samenwerkt met alle soorten leiders, van CEO’s tot staatshoofden en van schoolbestuurders tot studenten.

Tijdens de HOlink 2018 verschaft Ruud ons een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud zal tijdens zijn keynote een helder beeld van de toekomst verschaffen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. En voor degene die het allemaal een beetje overweldigend vinden, kunnen we de hoop die Ruud biedt op een betere wereld ook gebruiken als een gelukkig einde van zijn presentatie.

 

mojoimagealt-30-alt