Holink 2018

Keynote Mirjan Spitholt

Mirjam Spitholt: Geluk als zakelijke succesfactor

 

Naast liefde is geluk het grootste goed dat wij hier nastreven.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10% van ons geluksgevoel afhankelijk is van omstandigheden, 50% erfelijk bepaald is en maar liefst 40% maakbaar is!

Toch is nog te vaak het welzijn van de gemiddelde werknemer van ondergeschikt belang op de werkvloer.

In de VS is “happiness als businessmodel” al ruim zes jaar lang een geaccepteerd fenomeen.

Happiness is namelijk een randvoorwaarde voor succes, het is niet het resultaat van succes zoals zo vaak gedacht wordt. Immers, gelukkige mensen op de werkvloer leidt tot tevreden klanten en tot een succesvollere afdeling.

Tijdens haar keynote op de HOlink zal Mirjam Spitholt het fenomeen Gelukskunde over de bühne brengen. Mirjam is econoom en bedenker van het vak Gelukskunde op Hogeschool Saxion in Enschede. Met een gezonde dosis humor en de nodige gevoeligheid is Mirjam in staat om in een korte tijd mensen weer te brengen naar de plek te brengen waar liefde en geluk woont.

Mirjam:
Wil je gelijk of wil je geluk?

Wie ben jij eigenlijk? Jouw lijf, jouw gedachten, jouw emoties, jouw passies? Of is er een andere dimensie? Ik ga de uitdaging aan om je in 45 min te brengen naar plek die als “thuis” voelt en als je vanuit daar beslissingen kan nemen, kunt ZIJN dan ben je het verschil als secretaresse, administrateur, manager, echtgenoot/echtgenote, vader/moeder, etc. Daar gaat het niet om gelijk, daar woont geluk!

 

Voor meer informatie: www.mirjamspitholt.nl

mojoimagealt-31-alt