Holink-2022

HOlink Award

Vorig jaar werd voor het eerst de HOlink award uitgereikt aan Sander Annink, Adviseur Keten Competence Center / Business Support Organisatie bij Saxion Hogescholen. Hij zet zich in de keten altijd in om gezamenlijk te zoeken naar oplossingen die helpen om processen soepeler in te voeren / te laten verlopen. Met zijn meedenkende, positieve en actieve bijdrage heeft hij een duidelijke rol in de verschillende werkgroepen, het HOketen-overleg en de invulling van de HOlink.

Dit jaar kun jij een collega uit het hoger onderwijs voordragen voor de HOlink award 2022. De winnaar van dit jaar moet in elk geval aan de volgende criteria voldoen:

Ketengericht: De award winnaar 2022 denkt zowel in het belang van de student als dat van het bestuur en weegt deze en andere belangen zorgvuldig af zodat de gehele keten hiervan profiteert.

Inzet: De winnaar van dit jaar kijkt verder dan zijn of haar eigen taken, is proactief en agendeert actuele onderwerpen bij de juiste partijen.

Samenwerken: De winnaar werkt samen met verschillende belanghebbenden om de invoering van nieuwe wet- en regelgeving soepel te laten verlopen. Hij of zij speelt een verbindende rol door verbetermogelijkheden te signaleren en te delen met andere betrokkenen. 


Je kunt iemand nomineren door dit formulier in te vullen. Sander Annink, die de HOlink award van 2019 won, maakt een voorselectie uit de inzendingen. Studielink en DUO kiezen uit de beste drie inzendingen de winnaar, die op de HOlink 2022 bekend wordt gemaakt.